A Review Of σπονδυλοθεραπεια

μία παλαιά που μάλλον επανέρχεται: Η μαγνητοθεραπεία των παππούδων μας!!

Αρχική Σελίδα Ο Σύλλογος Ο Σύλλογος Διοικητικό Συμβούλιο Επιστημονική Επιτροπή Αίτηση έγγραφης νέου μέλους Λίστα Μελών Τι είναι η Χειροπρακτική Τι είναι η χειροπρακτική Η πρώτη επίσκεψη Άρθρα Οσφυαλγία Αυχενικό σύνδρομο Πονοκέφαλοι Η συντήρηση της σπονδυλικής στήλης Φθορά και εκφύλιση Χειροπρακτική και αθλητισμός Ειδήσεις Σύνδεσμοι Επικοινωνία

Συγκαταλέγεται δε, στους βασικότερους λόγους επίσκεψης σε γιατρό ή εισαγωγής στο νοσοκομείο.

Ρεφλεξολογία Διαδικτυακό Βασικές αρχές ρεφλεξολογίας

προβλήματα μεταβολισμού (π.χ. θυρεοειδής, διαβήτης, παχυσαρκία, πρόληψη διαβητικού ποδιού κ.τ.λ.) και άλλα.

Για να μας απαντηθούν κάποια εύκολα ερωτήματα αρχικά που αφορούν την οστεοπαθητική, στραφήκαμε στον κο.

Τονίζει, μάλιστα, ο ειδικός πως το υπερβολικό βάρος, η έλλειψη άσκησης και οι κακές διατροφικές συνήθειες είναι τα τρία μεγάλα «κακά» που οδηγούν τους ασθενείς στο γραφείο του.

, αιτία που ίσως να ευθύνεται για τη δημιουργία διαφόρων προβλημάτων.

"Χαμόγελο του Παιδιού": Μάς προβληματίζει ο θάνατος των δύο βρεφών στην Πάτρα, σε έναν χρόνο

Οι θαυμαστοί μηχανισμοί αυτοθεραπείας του ανθρώπινου σώματος και πώς να τους ενισχύσουμε

Δίδαξε στην Κύπρο το μάθημα της Κινέζικης Βοτανοθεραπείας και επίσης καθοδήγησε βιωματικά σεμινάρια στη Λάρνακα και τη Λευκωσία.

Προκειμένου ο Χειροπράκτης να είναι αποτελεσματικός στην αγωγή που θα εφαρμόσει, πρέπει πρώτα να αξιολογήσει τη μηχανική συμπεριφορά του σκελετού. Πρέπει να εντοπίσει το πρόβλημα και τη φύση του. Σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που θα πάρει από το ιατρικό ιστορικό και τον απεικονιστικό έλεγχο (αν κριθεί απαραίτητο), θα είναι σε θέση να αποφανθεί κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που απευθύνονται σε αυτόν ή να τους παραπέμψει σε άλλες ειδικότητες.

Είναι σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. Δεκαπέντε χρόνια τώρα, η επαφή της με τον ανθρώπινο σωματικό πόνο είναι καθημερινή και η επιθυμία “σύνδεσής” website της με τον εκάστοτε συμβαλλόμενο προσωπική ανάγκη εξέλιξης.

Γιατί δεν πρέπει να περιμένει ο ασθενής, η λεχώνα ή το νεογέννητο και να επισκεφτεί όσο το δυνατόν νωρίτερα κάποιον ειδικό;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *